időjárás 15°C Irén , Írisz 2023. március 25.
logo

Brutális rekord: valaki 157 bukás után kapta meg a jogosítványát!

Forrás: Autó-Motor
2021.01.14. 14:19
borítókép

Megpróbálták kideríteni, ki a legrosszabb sofőr az országban. És nagyon úgy tűnik, sikerrel is jártak, meg van a rekord.

Bátor vállalkozásba fogott bele Nagy-Britanniában a „Select Car Leasing” nevezetű cég. Megpróbálták kideríteni, ki a legrosszabb sofőr az országban. És nagyon úgy tűnik, sikerrel is jártak, meg van a rekord.

Az okmányirodából kikért eredmények alapján ugyanis találtak valakit, aki 157 bukás után, a 158. vizsgán járt sikerrel és szerezte meg hivatalosan a jogosítványát. A rekorderről csak annyit lehet tudni, hogy férfi volt, és végül 42 évesen kapta kézhez a hőn áhított kártyát.

Illetve még annyit, hogy csak vizsgákra átszámítva másfél millió forintot költött.

Ha ilyen terepre még nem is, utcára már kimerészkedhet a bukási rekorder
Fotó: Stefler Balázs és Balogh Bence / AUTOMOTOR.HU

És aki azt hiszi, ez egyedi eset, óriásit téved.

Az autoevolution.com-on közölt beszámoló alapján volt egy 34 éves hölgy, aki 117-szer próbálkozott, mire meglett a jogosítványa, a dobogó alsó fokán pedig egy walesi úriember található, aki 32 évesen 94. alkalommal ment át először.

Gratulálunk nekik, bár az utakon azért nem biztos, hogy szívesen találkoznánk velük…

Két és fél millió forintot fizetett 73 gyorshajtásért

Az objektív felelősség rendszere miatt nem vehetik el a jogosítványát annak a kecskeméti sofőrnek, akinek autóját egy év alatt 73 alkalommal fényképezték le gyorshajtás miatt a telepített sebességmérő rendszer kamerái.