időjárás 16°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

Látványos retrós modelleket készít egy amerikai gyártó

Forrás: Autó-Motor
2022.08.18. 08:08
borítókép

Fél évszázaddal ezelőtti megjelenést idéznek fel a színek és kárpitok.

Eleve retrós megjelenést kaptak a Ford szabadidő-autói, a felépítésben is az eredetit idéző alvázas Bronco, amiből 3 ajtós rövid változatot is kínálnak az eredeti tiszteletére, és az önhordó karosszériás Bronco Sport, de most még tovább fokozzák az érzést a Heritage Edition nevű limitált szériákkal – olvasható az Autó-Motor cikkében.

A Bronco esetén kétszínű a fényezés, tehát mind az 5 választható karosszériaszínhez fehér tetőt és hűtőrácsot adnak, és alapesetben a 17 colos felnit is ilyenre festik,

 fekete műanyag sárvédőszélesítéseket használnak a 35 col átmérőjű terepmintás abroncsok miatt, és porfestett acél lökhárítók kerülnek előre és hátra. A gazdagabban felszerelt Heritage Limited esetén fekete felniket adnak, eltérő a kárpit és sokkal több jelvény kerül az autóra.

A Frod Bronco Heritage-et a 2,3 literes turbómotorral (300 LE/440 Nm) adják, a váltó 7 fokozatú kézi kapcsolású vagy 10 fokozatú automatikus lehet, a Heritage Limited-hez már a 2,7 literes V6-os biturbót (330 LE/563 Nm) adják 10 fokozatú automatával.

Az eredeti cikk ITT olvasható.
Borítókép: Képernyőfelvétel (Forrás: Youtube/Autó-Motor)