időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Fekete lökhárítóval újít a RAV4

Forrás: Autó-Motor
2022.10.05. 19:24
borítókép

Japánban bemutatkozott a Toyota RAV4 Adventure Offroad Package II, amelynél a kétszínű fényezés fekete első lökhárítót is tartalmaz.

Már 2 éve kínálja a Toyota az eltérő lökhárítókat tartalmazó terepes csomagot a RAV4-eshez, amelyet Európában Adventure, Észak-Amerikában TRD Offroad néven kínálnak. Ennek alapján készítették el most a Japánban bemutatott Offroad Package II-es csomagot, amelynél a kétszínű fényezés nem csak fekete tetőt, de fekete első lökhárítót is tartalmaz. Utóbbit speciális, a karcoknak ellenálló (alvázvédőhöz hasonlító) anyaggal vonják be, a külső tükrökhöz hasonlóan.

A 18 colos felnikre terepmintás Falken abroncsokat szerelnek, ezek 10 mm-rel növelik a hasmagasságot, a LED-es ködlámpák fehér vagy sárga fénnyel tudnak világítani. Az utastérben egyedi kárpit és narancs díszek teszik különlegessé az Offroad Package II-est, amelyet 2,0 literes szívómotorral (első- és összkerékhajtás), illetve plug-in hibrid hajtással (E-Four összkerékhajtás) lehet választani. Nem tudjuk, hogy Japánon kívül is elérhető lesz-e a Toyota RAV4-es nyolcvanas éveket idéző megjelenésű változata - olvasható az Autó-Motor cikkében.

Fotók és a cikk forrása: AUTÓ-MOTOR