időjárás 4°C Zalán 2023. március 30.
logo

Nézzen be Pierce Brosnan malibui nyaralójába!

Forrás: Lakáskultúra
2020.11.03. 23:24
borítókép

Orchideaháznak nevezte el a több mint 1000 négyzetméteres nyaralóját az egykori James Bond-sztár.

Közvetlenül az óceánparton áll Pierce Brosnan nyaralója, amelyet a sztár még 2000-ben vásárolt, majd újított fel feleségével, Kelly Shaye Smith-szel – írja a lakáskultúra.hu.

Fotó: Mike Helfrich / TopTenRealEstateDeals.com

Brosnanék sok időt töltöttek Thaiföldön, ennélfogva az 5 hálószobás és 14 fürdőszobás ház kialakítását is több szempontból az ázsiai ország ihlette. Az egyik ilyen megoldás a beltér és a kültér összeolvadása: a hatalmas, faltól falig érő ablakoknak hála szinte valamennyi helyiségből szerves része az enteriőrnek a páratlan kilátás és a természeti környezet, az óriási tolóajtóknak köszönhetően pedig valamennyi szobából a teraszra vagy a kertbe léphetünk ki.

Fotó: Mike Helfrich / TopTenRealEstateDeals.com

A Pierce Brosnan és felesége10 éven át dolgozott azon, hogy az Orchidea-ház elnyerje mai formáját. A nyaralóhoz jelenleg egy egyedi bortároló, egy moziszoba, egy hatalmas, tükrökkel felszerelt edzőterem tartozik, valamint szauna, gőzfürdő, japánfürdő és sós vízzel feltöltött medence teszi még teljesebbé az itt tartózkodást.

Fotó: Mike Helfrich / TopTenRealEstateDeals.com

A nyaraló másik különlegessége a pálmafákkal, trópusi virágokkal beültetett kert, ahonnan egy ösvény vezet a birtokhoz kapcsolódó privát strandrészhez.

Fotó: Mike Helfrich / TopTenRealEstateDeals.com

További képekért látogasson el a Lakáskultúra oldalára!

Korábbi cikkünkben azzal foglalkoztunk, hogy köztudott, hogy egészségünk szempontjából kritikus fontosságú a levegő megfelelő minősége a lakásban is: Friss és egészséges levegő az otthonodban? Így lehetséges!