időjárás 13°C Diána, Rikarda 2021. September 18.
logo

Egy izgalmas angol enteriőr

Forrás: Lakáskultúra
2021.09.09. 16:24

A klasszikus elegancia és modern dizájn keveredik ebben a trendi enteriőrben. Nézzünk körül egy ízig-vérig angol otthonban!

Új szintre emeli az amerikai konyhát ez a kivitelezés, ami nem csak az étkezővel, de opcionálisan még a terasszal is egybenyitja a lakás szívét. Mindezt természetesen letisztult és kifinomult stílusban, nagy és fényes felületekkel, melyek még tágabbnak mutatják a teret.

Itt komolyan vették, hogy az apró részletek is számítanak: a nyílt polcrendszer, valamint a beépített spotlámpák gondoskodnak arról, hogy kellő figyelmet kapjanak a képek és az impozáns étkészlet.

A neutrális alap azért is szerencsés, mert teret enged a vadabb bútorokkal és kiegészítőkkel való kísérletezésnek. Erre tökéletes példa ez az egyedi fotel, de a fehér háttér előtt a bekeretezett fényképek sem keltenek kaotikus vagy túlzsúfolt hatást.

A hálószobában a sötét szürke árnyalatoktól kezdve a márvány kandallóig minden makulátlan. Itt mi is szívesen pihennénk!

Egy ilyen enteriőr mellett nem meglepő, hogy a kültéri helyiségek is lenyűgözőek. Az irigylésre méltó méretű terasz ugyanolyan alaposan és stílusosan megtervezett, mint a belső szobák.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: LAKASKULTURA.HU