időjárás 18°C Vilhelmina 2021. September 19.
logo

Lélegzetelállító átalakulás: egy beltéri falépcső új élete

Forrás: Lakáskultúra
2021.09.15. 11:32

A tulajdonos megunta és már nagyon nem szerette a konyha-nappaliból az emeleti szintre vezető jellegtelen lépcsősort. Már majdnem drasztikus lépésre szánta el magát, amikor Rékának támadt egy remek ötlete…

Ez a falépcső alaposan feladta a leckét több embernek is. Egy Székelyudvarhelyen lévő házban köti össze a nappali-konyhát az emeleti szinttel, de narancssárga felületét egyszerűen nem szerették a tulajdonosok. Mivel a lépcső túlságosan szem előtt van, elaggott stílusa valósággal ránehezedett az egyébként friss berendezésű házra. A tulajdonosok végül  a rendezvény-dekoratőrként dolgozó Fazakas Rékához  fordultak tanácsért, mivel tudták róla, hogy rendkívül jó érzékkel nyúl szinte mindenhez, ha lakásszépítésről van szó – olvasható a Lakáskultúra oldalán.

Előtte és utána (Fotó: Fazekas Réka)

Réka némi gondolkodás után azt javasolta, hogy a falépcső elbontása helyett inkább fessék át. Noha a háziak erős kétkedéssel fogadták az ötletet, ráálltak a dologra, ő pedig nekiállt az irdatlan feladatnak. A kemény munka 5 teljes napon keresztül tartott, de a képekről kiabál, hogy nagyon megérte.

A nagy átalakítás lépésről lépésre az eredeti cikkben olvasható el.