időjárás 7°C Nándor 2021. October 19.
logo

Miért lehet érdemes a beépíthető gépek mellett döntenünk?

Forrás: Lakáskultúra
2021.09.23. 11:29

Egyre népszerűbbek a beépíthető elektronikai eszközök. Ezekkel a termékekkel konyhánk kényelmesebb, és nem utolsó sorban elegánsabb megjelenésű lehet.

A beépíthető gépekkel kapcsolatban azonban számos kérdés merülhet fel a vásárlókban. A Lakáskultúra cikkéből a legfontosabbakra választ kaphatnak.

Fotó: PEXELS

Milyen eszközökben gondolkodhatunk, ha teljesen beépíthető konyhára vágyunk?

Ma már gyakorlatilag a teljes konyhánkat berendezhetjük beépíthető gépekkel. A legnépszerűbb termékkörök a tapasztalatok szerint a beépíthető sütő, a főzőlap, a mikró, a páraelszívó és a hűtő. Egyre több vásárló keresi azonban a beépíthető kávéfőzőket és mosogatógépeket is.

Mely készülékekből különösen praktikus beépítettet venni és miért?

Sütőből, főzőlapból, valamint mosogatógépből kifejezetten érdemes lehet beépíthetőt vásárolni. Azzal, hogy a sütőt feljebb helyezzük, jobb rálátást biztosítunk a sütőtérre, könnyebb lesz az eszköz tisztítása, és az ételeket is kényelmesebben, hajolgatás nélkül helyezhetjük be, illetve vehetjük ki. Ha a főzőlapot távolabbra helyezzük a sütőtől, konyhánk kevésbé lesz zsúfolt és a sütés-főzés is kényelmesebbé válik, a mosogatógép elejére helyezett bútorlappal pedig kevésbé lesz tagolt a konyhabútorunk.

Vannak hátrányai a beépíthető termékeknek?

Bár sok vásárló azt gondolja, a beépíthető termékek csak bonyodalmat jelentenek a konyhatervezés során, a szakértők szerint ez egyáltalán nincs így.

A beépíthető termékeknek szinte csak előnyei vannak, hiszen ezekkel konyhánk modernebb, letisztultabb megjelenésű lehet, a megfelelő bútortervezéssel pedig egy kisebb konyha is jobban kihasználhatóvá válik.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ezek is érdekelhetik