időjárás -4°C Gerda , Martina 2023. január 30.
logo

Vajon mit nem szeretett Michelle Pfeiffer ebben a luxusvillában?

Forrás: Lakáskultúra
2021.09.23. 16:50
borítókép

A gyönyörű színésznő és férje alig, hogy megvették, máris árulják ezt a kaliforniai álomotthont.

Szűk egy évet töltött a házaspár ezen a csodás helyen, de valami biztos nem klappolt, hiszen a luxusvilla több ügynökségnél is szerepel az eladó ingatlanok listáján – derül ki a lakáskultúra.hu cikkéből.

Michelle Pfeiffer és producer férje, David E. Kelley tavaly ünnepelték ezüstlakodalmukat, azaz a 25. házassági évfordulójukat, melyet egy gyönyörű, 22 millió dolláros kaliforniai villa megvásárlásával pecsételtek meg. Az újépítésű álomotthon egyfajta szimbólum lehetett, közös életük talán leggyönyörűbb állomása. A csaknem 7 milliárd forintos vételár nem mondható éppen szerénynek, de a házaspár eladta korábbi otthonát és Michelle éveken át az egyik legjobban fizetett színésznő volt. Emlékezetes alakítást nyújtott egyebek mellett az Azok a csodálatos Baker fiúk, a Veszedelmes viszonyok, illetve a Hírek szerelmesei című filmekben.

Minden képzeletet felülmúló, csodás otthon

Annak idején, amikor leendő házukat még csak keresték, több ingatlan megtekintése után egy ügynök javasolta nekik ezt a villát Pacific Palisades-ben. Az épület és körötte a kert messze felülmúlta minden képzeletét. A hatalmas nappali egyik fala eltolható üveg, kisétálva innen a medencéhez lehet jutni, ahol pedig az ember lábai elé terül az egész környező vidék.

Fotó: Lakáskultúra.hu

7 hálószoba, 11 fürdőszoba, 4 autós garázs

A pompás, 1000 négyzetméteres házban 7 hálószoba és 11 fürdőszoba van, a garázsa pedig akkora, hogy egyszerre négy autó is kényelmesen tud benne parkolni. Maga az épület mediterrán stílusúként lett beajánlva, de színeiben inkább visszafogott és natúr; nagyvonalú terekkel, rusztikusnak tűnő modern megoldásokkal.

A konyhában két nagy, márványlappal fedett sziget is található, ebből az egyik valójában csak asztalként funkcionált. Az emeleten lévő központi hálólakosztályt használta Michelle Pfeiffer és a férje. Pazar kilátás nyílik innen a közelben lévő Riviera Country Club-ra, természetesen a hálóhoz két luxus fürdőszoba is tartozik.

Michelle Pfeiffer: az otthon melegét nem a kandalló adja!

A ház érdekessége, hogy a legalsó szintet a talajszint alatt alakították ki, itt található például a fitneszterem, mely nem mellesleg egy üvegfalú borospincére néz. Annyira egyben van az épület, hogy nehéz is eldönteni, hogy az ember inkább a hatalmas társalgóban vagy a kőkandallóval ellátott könyvtárban, esetleg a mediterrán kertre néző tágas étkezőben üljön le egy kicsit lazítani.

s persze ne feledkezzünk meg az emeleti fő lakosztályról, ahol kandallós hálószoba, dolgozószoba és két saját teraszos fürdőszoba szolgálja a tulajdonosok kényelmét, boldogságát, lelki békéjét… Vagy nem… Bennfentesek máris tudni vélik, hogy a színésznő egyre nehezebben viselte az óriási alapterülettel járó kényelmetlenségeket, s hogy ekkora terekben ha kell, ha nem, állandóan távol kerültek egymástól a férjével, pedig mindketten alapvetően ragaszkodóak. Érdekes, hogy Michelle és David annak idején egy vakrandin ismerkedtek meg, korábban – noha mindketten a filmes szakmából valók – nem találkoztak egymással. Egymásra találásuk sorsszerű volt, ragaszkodó, hűséges, szép szerelem az övék, két gyerekkel. Viszont egyáltalán nem kizárt, hogy a túl nagyra szabott otthon nem tett jót a házasságnak, az intimitásnak. De talán még időben kapcsoltak…

Arra viszont fogadni mernénk, hogy Hollywood álompárja legközelebb sokkal kisebb ingatlanba költözik.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.