időjárás 12°C Előd 2021. October 22.
logo

Ilyenek csodás tárgyakat képzel el egy ékszertervező az otthonunkba

Forrás: Lakáskultúra
2021.10.12. 14:57

Az elmúlt másfél évben mindennél jobban felértékelődött az otthonunkban eltöltött minőségi idő és nagyon fontossá vált, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe melyek erőt adnak a mindennapokban.

Eva Remenyi első home kollekciójában, a HERITAGE-ben otthonunk elfeledett ékei elevenednek meg. A kollekció múltidéző használati tárgyakból, az ünnepi asztal kiegészítőiből és olyan további darabokból áll, melyek akár több funkciót is betölthetnek életünkben.

 

Miről szól a HERITAGE kollekció?

 

A selymesen aranyló, tökéletlen felületű, robosztus tárgyak otthonunk meghitt hangulatának őrzői.  Ezek egy lassabb, egyszerűbb élet felé hívogatnak és egyszer, mint családi örökséget, tovább adhatjuk őket unokáinknak. Minden egyes tárgy értéket képvisel és közvetít.
A Heritage kollekció attól igazán különleges, hogy minden darabja kézzel készült, egyszeri és megismételhetetlen, így minimális eltérések lehetnek az egyes darabok között.

 

Reményi Évát korábban különleges ékszereiről ismerhette a nagyközönség. Saját márkájának esszenciáját az érdekes felületek és a különleges formák adják. A karakteres darabokon megfigyelhető egyfajta természet ihlette ritmika, mely stílusjegy végigkíséri az egyes kollekciókat.

 

Az eredeti cikk, a kollekciót bemutató további képekkel IDE kattintva érhető el.

 

(A borítókép forrása: Eva Remenyi jewelry)