időjárás 17°C Janka , Zsanett 2023. május 30.
logo

Íme a legmenőbb design trendek 2021 telére

Forrás: Lakáskultúra
2021.10.18. 12:35
borítókép

Nem csak a divatban, a lakberendezésben is minden szezonnak megvannak a maga trendjei. A Lakáskultúra megmutatja, mit találtak ki idén télre a hozzáértő trend előrejelzők.

Csodás zöldek jönnek

A zöld minden bizonnyal a legmeghatározóbb színtrend 2021 -ben. Ez a szín nem csak az anyatermészethez kapcsolódik, hanem kellemes közérzetet is kölcsönöz a belső terekben.  Az idei ősz-téli dizájn trendekben szinte mindenhol megtalálhatóak a sötétzöld színárnyalatok.

Fotó: Unsplash

Sakktábla mintát mindenkinek!

Ahogy a kifutókon is látható volt, a fekete fehér minta idén télen hódítani fog. A sakktáblát idéző hangulat most nemcsak az őszi-téli ruhatárakban lesz látható, hanem az enteriőrökben és a kárpitozott bútordarabokon is.

Home office

Ez az egyik tendencia, amely megmarad a járvány következményeként. Mivel az emberek sok munkahely esetében ma már választhatják, hogy otthonról távmunkában szeretnének-e dolgozni, ezért ez az életmódirányzat továbbra is központban marad. Az elegáns, minden igényt kielégítő otthoni irodák ebben a szezon is fókuszban lesznek.

Télikert

Menedék a szabadban a tél beköszöntével is. Az arra alkalmas lakásoknak hangulatos, feltöltődést ígérő meghosszabbításai lehetnek a manapság egyre divatosabb télikertek.

Évről évre, szezonról szezonra állapítják meg a szakértők, a világ változásait figyelembe véve, hogy merre haladnak a trendek a lakberendezésben. A négy kiemelt kategória mellett a föld színek, az ezüstös kiegészítők, a kevert textúrák és az otthoni edzőtermek is fókuszba kerülhetnek majd ezen a télen.

A teljes cikk további képekkel ITT érhető el.