időjárás 21°C Róbert 2023. június 7.
logo

Ön melyik mosdókagylót fogadná el a fürdőszobájába?

Forrás: Lakáskultúra
2021.10.25. 15:12
borítókép

Fürdőszobánk stílusa felfedi vendégeink számára a személyiségünket. Önről mi tárul el a választása?

Fürdőszobánk a tisztálkodás mellett arra szolgál, hogy az ott kialakított környezetben kicsit megnyugodjunk, feltöltődjünk. A fürdő központi stíluseleme legtöbbször a mosdókagyló. Önt melyik dizájn hozza harmóniába? – olvasható a nagy kérdés a lakáskultúra.hu cikkében.

Néhány mosdókagyló kapcsán egy kis játékra invitáljuk. Mutatunk hat szélsőségesen különleges stílusú verziót. Önnek mindössze annyi a feladata, hogy kiválassza a szívéhez legközelebb álló darabot. A kép alatt talál egy rövid jellemzést, amelyekben még magára is ismerhet. Jöjjenek a stílusok!

Tömbmárványból részben kifaragott mosdókagyló

A kép illusztráció. Fotó: Pixabay

Az a típus , akinek rengeteg szabadságra és térre van szüksége. Nem bírja a kötöttségeket. Szeret a saját útján járni, szüksége van rá, hogy  maga tapasztalhassa ki, milyen irányba szeretne elindulni. És szinte biztos hogy azt az utat választja, amelyben a legtöbb lehetőséget, újdonságot és izgalmat látja. Független és önálló, olykor szinte már lázadó. De természete békés, igyekszik kerülni a konfliktusokat, nem kenyere a vita. Ha teheti, mindennek megadja a módját és idejét, nem szereti sürgetve érezni magát, ezért olyan tempóban és módon él, ahogyan leginkább harmóniában érzi magát.

Zen hangulatú lebegő mosdókagyló

A kép illusztráció. Fotó: Pixabay

Imád egyedül lenni, de ez távolról sem jelenti azt, hogy magányos lenne. Szereti megfigyelni és meghallani saját gondolatait, szeret hallgatni a belső hangjára, és jól érzi magát társaság nélkül is. Eredeti, különleges karakter, aki rendkívül tisztán és pontosan látja az őt körülvevő dolgokat. Egyedülálló módon látja a világot, kreatív és rendkívül megértő típus.

Mexikói festett kerámia

A kép illusztráció. Fotó: Pataki Takács Edit/Lakáskultúra.hu

Vonzó és attraktív személyiség, szereti a pezsgést, imádja a pörgést, szereti érezni, hogy része a világ eseményeinek. Az izgalmak, a szépség, az újdonságok mind élete fontos részei. Kíváncsi és nyitott alkat, alig várja, hogy valami új kaland részese lehessen. Nagyszerű beszélgetőtárs, szeret megismerni új embereket, tele van kérdéssel és érdeklődéssel, szellemes és intelligens partnere másoknak.

Üveg fenekű mosdókagyló áttört mintával

Fotó: Lakáskultúra.hu

Szereti a kihívásokat. Hamarabb indul el az ismeretlenbe, mint hogy a következményekkel foglalkozna. Nem aggódik előre, inkább belevág bátran az új feladatokba. Az akadályok és nehézségek nem rettentik el, sőt inkább inspirálják. Mások szemében néha meggondolatlannak tűnhet, sőt akár még vakmerőnek is. De a spontaneitásnak és izgalomkeresésnek hála rengeteg olyan dolgot ismer meg, melyről mások még csak álmodni sem mernek.

Natúr sziklából faragott mosdókagyló

A kép illusztráció. Fotó: Pixabay

Békés, biztonságra törekvő és melegszívű ember. A szeretet és szerettei a legfontosabbak az ön számára. Ha valamibe belevág, akkor szereti kiélvezni annak részleteit, kapkodás nélkül belefeledkezni az élt és a körülmények szépségeibe. Fontos számára a stabilitás és a lelki támogatás. Sokat ad, és sokat kap is az önt körülvevő emberektől. Ez a hajtóereje és ez az, ami a legnagyobb kincs az életében.

Fekete csigavonal mosdókagyló

Fotó: Lakáskultúra.hu

Rendkívül kiegyensúlyozott és türelmes ember. Nagyra értékeli a csönddel és gondolkozással teli pillanatokat. Inkább befelé fordul, minthogy zajos vagy pörgős helyzeteket keresne. Az élet minden területén a külsőségek helyett a tartalomra és a mélységekre figyel. Szereti az embereket, de a tömegek helyett a jelentéssel és valódi tartalommal megtölthető helyzeteket keresi.