időjárás 34°C Ilona 2022. augusztus 18.
logo

Bekukkanthatunk a Puskás-Dallos házaspár konyhájába és a fürdőszobájába

Forrás: Lakáskultúra
2021.11.17. 12:28
borítókép

Bogi és férje, Peti korábbi kislakásukból egy tágas, teraszos lakásba költöztek, méghozzá egy olyan helyre, ahol igazán közel a természet.

Álmodni sem lehetne harmonikusabb és üdébb otthont – olvasható a lakáskultúra.hu cikkében.

Le sem tagadhatná Puskás-Dallos Bogi, hogy mennyire boldog férjével közös új otthonukban. A belváros sűrűjéből költöztek a zöldövezetbe, és a váltás mindkettőjüknek nagyon bejött. Jól érzik magukat az új helyen. A lakásban mindent közösen találtak ki, a végeredmény pedig csodásan harmonikus lett. A berendezés és a színek fiatalos összhangja természetes módon inspirálja a művészházaspárt.

Fotó: Képernyőkép/Instagram

Home-tour az Instagramon

Bogi néhány nappal ezelőtt egy kis videóban jelezte az Instagramon, hogy hamarosan egy home-tour keretében részletesen megmutatja új otthonukat. Nos, a videó elkészült, és az énekesnő tartotta a szavát: úgy vezeti körbe az érdeklődőket az otthonában, hogy közben egészen aprólékosan tudjuk megszemlélni nemcsak a kellemesen tágas, fiatalos lakás stílusát, hanem a főbb helyiségek teljes berendezését is. Bogi még arra is kitért, hogy az egyes darabokat honnan szerezték be. Egészen kivételes, hogy egy magyar híresség ilyen módon mutatja meg az érdeklődőknek azt a kis világot, melyben él. Viszont ha már így alakult, nézzük csak meg, mi is van odabent!

Étkező-nappali

Közös otthonuk kialakításakor letisztultságra és természetességre törekedtek a fiatalok, a lakást visszafogott színhasználat (púder és krémárnyalat) és sok natúr felület jellemzi. Bogi kedvenc bútordarabja a nappaliban a kanapé, mely világos kordbársony kárpitjával valósággal csalogat. A kanepéval szemben található nagy képernyős televízió Peti szívügye volt. Mivel imádja a filmeket, szerette volna, hogy otthon is minél jobb minőségben lehessen mozizni. Vágya teljesült, mára pedig a közös filmnézés lett az egyik legkedvesebb időtöltésük.

Bogi konyhája Petié

Szerencsésnek mondható a házaspár, hiszen amikor beköltöztek, kész konyha várta őket, mindössze a használati eszközöket kellett megvenni és elhelyezni a polcokon és a fiókokban. Puskás-Dallos Bogi bevallotta, hogy kettejük közül Peti jártasabb a gasztronómiában, ezért gyakran ő készíti a vacsorát vagy épp a reggelit. Ettől függetlenül Bogi is nagyon szeretne megtanulni főzni, a cél érdekében pedig jónéhány vegán receptekkel teli szakácskönyvet is vásárolt. A konyha interaktív egysége nem más, mint a szemetes: egy valóságos technológiai csoda – erre mindenképp érdemes figyelni a videóban.

Fürdőszoba, teljes harmónia

Ezt a helyiséget teljesen felújították Bogiék, azt akarták ugyanis, hogy tökéletes legyen. Az eredeti rózsaszín csempét leverték a falról, a falat megnyugtató árnyalatú zöldre festették, vízzáró felületként pedig egészen különleges, márványhatású metrócsempe került fel. Bogi korábban nem használt kádat, de itt megszerette. Mint mondja, koncertek után különösen jól esik itt feltöltődnie.

Hálószoba, a nyugalom szigete

Talán sokak számára furcsának tűnik, de Bogiéknál nincs tévékészülék a hálószobában, helyette egy könyvespolc került ide, rengeteg olvasnivalóval. Bogi el is mondja, hogy itt különösen odafigyeltek arra a berendezkedés során, hogy semmi ne zavarja majd a pihenést. Úgy vélik, hogy az egyszerű berendezés és a natúr falszín egyaránt a pihentető alvást szolgálja.

Ihletet adó emelet

A zenészházaspár munkaállomása az emeleten található dolgozószoba, mely igény szerint ministúdióként is működik. Gyakran fogadnak itt zenészbarátokat, akik adott esetben aktívan részt vesznek az alkotófolyamatban. Az emeleti terasz a feltöltődés terepe: csodálatos kilátás nyílik innen a környező erdőre. Jónéhány cserepes növényt helyeztek el itt, és az is kiderült, hogy Peti imád kertészkedni.

Ha kíváncsi lett Bogiék otthonára, kattintson a videóra!