Gyors és egyszerű, ha már unja a pizzát, de valami olaszosat szeretne enni.
Fotó: Pixabay
Elkészítés:
A gouda sajtot apró kockára vágjuk. A paradicsomokat kicsumázzuk, és vékonyan felszeleteljük.
A zsemléket felvágjuk, és szeletenként, nagyjából 1 teáskanál olívaolajjal meglocsoljuk. A szalámit és a paradicsomszeletekkel ráhelyezzük, és a kockára vágott sajtdarabokkal megszórjuk.
A olaszos szendvicseket egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és a már előmelegített sütőben, 220 fokon, nagyjából 10-12 perc alatt ropogósra sütjük. Tálalás előtt szárított oregánóval és borssal ízesítjük.
A Városháza-gate kulcsfigurája már 2021 nyarán arról beszélt, hogy Karácsonyék a tömegközlekedéssel zsarolják majd a kormányt. Később ez meg is történt.
A Magyar Nemzet közéleti napilap, fejlécén a polgári jelző olvasható, amely értékrendet, irányvonalat, stílust is tükröz. Konzervatív, nemzeti alapról, a tényekre építve adja közre a legfontosabb társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális és sport témájú információkkal Előfizetés
Segítsen megtervezni egy új állásportált! Ossza meg velünk álláskereséssel kapcsolatos szokásait és tapasztalatait!