A gouda sajtot apró kockára vágjuk. A paradicsomokat kicsumázzuk, és vékonyan felszeleteljük.
A zsemléket felvágjuk, és szeletenként, nagyjából 1 teáskanál olívaolajjal meglocsoljuk. A szalámit és a paradicsomszeletekkel ráhelyezzük, és a kockára vágott sajtdarabokkal megszórjuk.
A olaszos szendvicseket egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és a már előmelegített sütőben, 220 fokon, nagyjából 10-12 perc alatt ropogósra sütjük. Tálalás előtt szárított oregánóval és borssal ízesítjük.
A Magyar Nemzet közéleti napilap konzervatív, nemzeti alapról, a tényekre építve adja közre a legfontosabb társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális és sport témájú információkat.
A Magyar Nemzet közéleti napilap konzervatív, nemzeti alapról, a tényekre építve adja közre a legfontosabb társadalmi, politikai, gazdasági, kulturális és sport témájú információkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.