Most egy igazi profit faragunk mindenkiből a Mindmegette Húsiskolában – írja a Mindmegette.hu. Szaftosan az igazi! Megmutatjuk, hogyan nem szárad ki a zöldfűszeres pulykamell.
Most egy igazi profit faragunk mindenkiből a Mindmegette Húsiskolában – írja a Mindmegette.hu. Szaftosan az igazi! Megmutatjuk, hogyan nem szárad ki a zöldfűszeres pulykamell.
A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéles a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba, és a csirkepörkölt fortélyaiba is bepillantást nyerhettünk. Videosorozatunk ötödik részében egy pofonegyszerű kaja érkezik, amit mégis sokan elszúrnak. Ez nem más, mint a zöldfűszeres pulykamell. Jó ha figyel, hiszen ez a finomság akár a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja is lehet. Ugye nem akarja, hogy száraz legyen? Akkor csatlakozzon a Mindmegette Húsiskolájához!
Nézze meg a videót!
Korábbi cikkünkben a Mindmegette Húsiskola korábbi részeit mutattuk be. Ha kíváncsi, hogyan készülnek a húsos ételek, és miként használjuk fel az alapanyagokat, jó helyen jár: Mindmegette húsiskola – Sütőben főtt húsleves + videó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.