Sajtos zöldbab tepsiben, villámgyorsan

Mindössze néhány lépés elvégzése után már az asztalon gőzölöghet az ízletes étel.

null

Elkészítés:

  • A zöldbabot megtisztítjuk, végeit levágjuk és enyhén sós vízben előfőzzük, majd leszűrjük. Ha konzervbabot használunk, akkor a levét leöntjük.
  • A tojásokat felverjük, elkeverjük benne a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel és snidlinggel ízesítjük, majd elkeverjük benne a reszelt sajt felét.
  • Egy tűzálló tálat kevés olajjal kikenünk, elterítjük benne a zöldbabot, leöntjük a mártással, és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
  • 175 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
  • Sajtos zöldbab
    Fotó: Mindmegette

    A teljes cikket ITT érheti el.

    Kiemelt kép: Mindmegette

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.