Cukkinis-csirkemelles ragu, ha valami izgalmasra vágyunk

Tálalhatjuk önmagában, de rizs, barna rizs vagy quinoa is illik hozzá.

null

Elkészítés:

Cukkinis-csirkemelles ragu
Fotó: Mindmegette

  • A felforrósított serpenyőbe öntjük az olajat, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, majd elkezdjük párolni. Amikor a hagyma kezd üvegesedni, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott kaliforniai paprikát, és 3-4 percig sütjük.
  • A zöldségeket a serpenyő egyik oldalára húzzuk, majd beletesszük a csirkemellet. Megszórjuk köménnyel, sóval, borssal és olykor megkeverve megpirítjuk a húst. Kb 8-10 perc.
  • Hozzáadjuk a kukoricát, a babot, a paradicsomot, a cukkinit. Az egészet összekeverjük lefedjük le és alacsony fokozaton kb 15 percig főzzük.
  • Meghintjük sajttal, lefedjük, és néhány percig főzzük, amíg a sajt megolvad. Tálalhatjuk önmagában, de rizs, barna rizs vagy quinoa is illik hozzá.
  • Az eredeti cikket ITT érheti el.

    Kiemelt kép: Mindmegette

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.