Hozzávalók
2-3 ek (+ a tésztafőzéshez)
1 fej vöröshagyma
3 cm gyömbér
1 db csilipaprika
6 levél kínai kel
1 db sárgarépa
25 dkg
só
1 dl szójaszósz
2 ek fokhagymával
Elkészítés
Felhevített olajon egy wokban üvegesre pirítjuk a felaprított hagymát, majd hozzáadjuk és megpirítjuk a felaprított gyömbért és a csilipaprikát. Ezután hozzáadjuk a felcsíkozott káposztát és a julienne-ra vágott sárgarépát, és néhány perc alatt roppanósra pirítjuk – olvasható a Mindmegette cikkében.
A tésztát sós és olajos vízben a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük, majd leszűrjük. A tésztát a wokba adagoljuk, és összeforgatjuk a zöldségekkel. Megpirítjuk, meglocsoljuk a szójaszósszal és a csiliszósszal, összeforgatjuk és azonnal tálaljuk.
Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: YouTube