Ízletes és hagyományos módon elkészített káposztás kocka

Amíg pirul a káposzta, egy fazékban sós vizet forralunk, a tésztát kifőzzük, leszűrjük, és a pirított káposztával összekeverjük.

null

Elkészítés: 

  1. A káposztát csíkokra vágjuk, sóval összeforgatjuk, kb. 10 percig pihentetjük, majd kinyomkodjuk belőle a káposzta levét.
  2. Egy nagyobb teflonserpenyőben az olajat felhevítjük, benne cukrot karamellizálunk, majd rátesszük a káposztát, és erős hőfokon, állandó keveréssel megpirítjuk.
  3. Amíg pirul a káposzta, egy fazékban sós vizet forralunk, a tésztát kifőzzük, leszűrjük, és a pirított káposztával összekeverjük. Borssal ízlés szerint megszórjuk.

A teljes receptet ITT érheti el. 

Borítókép: Káposztás kocka (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.