Ízletes füstölthússal töltött pecsenye

Lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben, 40-50 perc alatt megsütjük. Ha kell, a végén rápirítunk.

null

Elkészítés:

  1. A karajszeleteket kinyitjuk, szép nagyra kiveregetjük. Beáztatjuk a zsemlét kevés langyos tejbe vagy vízbe, majd kinyomkodjuk, elmorzsoljuk.
  2. Három tojást keményre főzünk. A vöröshagymát apró kockákra vágva üvegesre sütjük kevés zsiradékon. Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, a zsemlét, sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Hozzáadjuk a négy nyers és a három apróra kockázott főtt tojást, valamint a kis kockákra vágott füstölt húst is.
  3. A húsok felére rakunk egy-egy nagy kanálnyi tölteléket, ráhajtjuk a másik felét. Kizsírozunk egy nagy sütőtálat, félfedésben beletesszük az előkészített húst. Aláöntjük a bort. Lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben, 40-50 perc alatt megsütjük. Ha kell, a végén rápirítunk.

 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.