Gesztenyés-pudingos torta, tele télies ízekkel

Tálalás előtt étcsokoládét forgácsolunk a tetejére, ettől lesz igazán csinos a desszertünk.

null

Elkészítés:

  1. A gesztenyét összegyúrjuk a többi hozzávalóval, és egy közepes méretű, szögletes tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőszekrénybe rakjuk, míg elkészítjük a középső réteget.
  2. A vaníliás pudingporokat simára keverjük egy-két deciliter hideg tejben.
  3. A többi tejet felrakjuk főni, és ha már forr, hozzáöntjük a pudingporral elkevert tejet, és egy-két perc alatt sűrűre főzzük.
  4. Még forrón belekeverjük a cukrot és a vaníliás cukrot.
  5. Ha kihűlt, akkor robotgép segítségével belekeverjük a puha vajat.
  6. Rákenjük a gesztenyés alapra, visszatesszük a hűtőszekrénybe egy-két órára.
  7. Végül a tejszínt habbá verjük a porcukorral, rákenjük a vaníliakrémre, és ismét visszatesszük a hűtőszekrénybe.
  8. Tálalás előtt étcsokoládét forgácsolunk a tetejére.

 

A teljes cikket ITT érheti el. 

Borítókép: A desszert (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.