Egyszerűen elkészíthető, fűszeres rántott sajtgolyó

Reszelt sajtba keverjük a sót, a borsot, a zúzott fokhagymát, a lisztet és a tojásokat és összegyúrjuk.

null

Elkészítés:

  1. A reszelt sajtba keverjük a sót, a borsot, a zúzott fokhagymát, a lisztet és a tojásokat és összegyúrjuk.
  2. 20 percre hűtőbe rakjuk, majd nagyobb diónyi golyókat formázunk a masszából, zsemlemorzsába hempergetjük, és forró olajban pár perc alatt aranybarnára sütjük őket.

 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Az étel (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.