Harminc perces villámvacsora: így készül a modenai spagetti

Nincs kedve az egész estét a tűzhely mellett tölteni? Próbálja ki ezt a villámgyors és pofonegyszerű ételt!

null

Nincs kedve az egész estét a tűzhely mellett tölteni? Akkor próbálja ki ezt a villámgyors és pofonegyszerű, mégis tartalmas tésztaételt, ami ráadásul isteni finom! Csak egy baj van vele: nagyon gyorsan elfogy. Érdemes kipróbálni! – olvasható a mindmegette.hu cikkében.

 

A tésztaételek kifogyhatatlan variációban elkészíthetőek, ráadásul gyorsan kerülhet laktató étel az asztalra. Ez a modenai spagetti örök kedvenc: egyszerű és nagyszerű vacsora.

 

HOZZÁVALÓK:

  • 40 dkg spagetti
  • 30 dkg csirkemell
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek olívaolaj
  • 1/2 dl fehérbor
  • 5 ek főtt kukorica
  • 3 dl tejszín
  • 2 ek gulyáskrém
  • 1 ek méz
  • 1/2 csokor petrezselyem

 

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A csirkemellet a vaj és az olaj keverékén megpirítjuk. Ráöntjük a fehérbort, és néhány percig pároljuk benne a húst.
  3. Hozzáadjuk a kukoricát, majd felöntjük tejszínnel és összekeverjük. Hozzáadjuk a gulyáskrémet, a mézet, sózzuk, borsozzuk, az egészet jól összekeverjük és még néhány percig főzzük.
  4. Végül a tésztát beleforgatjuk a szószba, és friss, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Youtube)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.