Előre elkészíthető húsvéti ételek

Ha húsvét vasárnap nem akar egész délelőtt a konyhában állni, készítsen el néhány fogást előre, és tárolja őket jól záródó dobozban.

null

Közeleg a húsvét, lassan meg kell tervezni a húsvéti menüt, melynek minden családban vannak fix, kihagyhatatlan elemei – olvasható a Mindmegette cikkében.

Ilyen például a húsvéti sonka tormával és a fonott kalács, amelyeket szinte kötelező elkészíteni húsvétkor.

De a töltött tojás, tojássaláta, sárgatúró, pogácsa, sonka- és sajttekercs, a répatorta vagy a linzer sem hiányozhat a húsvéti asztalról. A hidegtálakhoz készíthetünk göngyölt húst, egybesült fasírtot és salátát is.

Most azokat a húsvéti fogásokat gyűjtött össze a Mindmegette csapata, melyeket előre elkészíthetünk, ha gondosan becsomagoljuk, bedobozoljuk őket, 1-2 napot simán kibírnak húsvétig.

Azt javasolják, a salátákat, krémeket, elő- és főételeket zárható tetejű dobozban tároljátok a hűtőben, azokat pedig, melyek nem igényelnek hűtést, szintén jól zárható dobozban tárolják.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.