Családok kedvence az olasznak gondolt magyar fogás

A milánói makaróni, vagyis a gombás-paradicsomszószos tészta igazi retrófogás.

null

Igaz, semmi köze nincs a névadó városhoz, Milánóhoz, sőt Magyarországon kívül máshol nem is nagyon ismerik ezen a néven, mi azért nagyon szeretjük – írja a Mindmegette.

A tésztás fogásokkal általában nem lőhetünk mellé, hiszen gyorsan és egyszerűen elkészíthetjük, valamint rengetegféleképpen variálhatjuk őket. A legjobb milánói makarónik lényege, hogy egy gombás-paradicsomos szószba forgassuk bele a tésztát.

A mártást felturbózhatjuk darált hússal, sonkával és baconnel, de akár húsmentesen is fogyaszthatjuk.

Sőt, a makarónihoz sem muszáj ragaszkodni, spagettivel és pennével is gyakran készítik. 

A receptek és a teljes cikk A 3 legjobb milánói makaróni, amiből repetázni fog a család címmel a Mindmegette oldalán olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.