Igaz, semmi köze nincs a névadó városhoz, Milánóhoz, sőt Magyarországon kívül máshol nem is nagyon ismerik ezen a néven, mi azért nagyon szeretjük – írja a Mindmegette.
A tésztás fogásokkal általában nem lőhetünk mellé, hiszen gyorsan és egyszerűen elkészíthetjük, valamint rengetegféleképpen variálhatjuk őket. A legjobb milánói makarónik lényege, hogy egy gombás-paradicsomos szószba forgassuk bele a tésztát.
A mártást felturbózhatjuk darált hússal, sonkával és baconnel, de akár húsmentesen is fogyaszthatjuk.
Sőt, a makarónihoz sem muszáj ragaszkodni, spagettivel és pennével is gyakran készítik.
A receptek és a teljes cikk A 3 legjobb milánói makaróni, amiből repetázni fog a család címmel a Mindmegette oldalán olvasható.
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)