Csirkés-spenótos tésztasaláta

Nagyon finom ételt készíthettek egyszerűen, gyorsan.

null
  1. A tésztasaláta elkészítéséhez a tésztát sós vízben a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint kifőzzük. Majd lecsepegtetjük.
  2. A csirkemellett kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a felaprított fokhagymával, és olívaolajon, közepes hőfokon megpirítjuk.
  3. A koktélparadicsomokat megfelezzük, a bacont felcsíkozzuk, egy sperpenyőben megpirítjuk.
  4. A bébispenótot megmossuk, a fetát feldaraboljuk, a lilahagymát megpucoljuk és vékonyan fekarikázzuk, majd egy nagy tálban összekeverjük a csirkekockákkal és a kifőtt tésztával.
  5. Egy másik tálkában kikeverjük az öntetet, majd a salátára öntjük, összeforgatjuk, és tálaljuk.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.