Körözött bajorul, az obazda

Camambert-rel is készíthetünk finom kencét.

null

Elkészítés

  1. A camembert-t nagyobb kockákra vágjuk. A megtisztított hagyma felét vékonyan felkarikázzuk, a másik felét apróra kockázzuk. A szobahőmérsékletű vajat kézi mixer habverőjével krémesre keverjük.
  2. A felkockázott hagymát és camembert-t összedolgozzuk a kikevert vajjal. Sóval, borssal, paprikával, köménnyel fűszerezzük, és adagonként tálkákba halmozzuk.
  3. A hűtőben pihentetjük kb. 1 órát, majd tálalás előtt a hagymakarikákkal, valamint petrezselyemlevelekkel díszítjük és megszórjuk paprikával. Bajor perec és hónapos retek illik hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.