Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Annegret Kramp-Karrenbauer

30 cikk 1/3 oldal

Elakadásjelző Berlinben

Pár hónapja sokan még a CDU elnökváltásához fűztek reményeket, ám a Merkel után a kereszténydemokraták élére álló Annegret Kramp-Karrenbauer láthatóan nem vált be. De okos ez a Merkel asszony!

Merkel kormányátalakításra készül egy német lap szerint

Angela Merkel német kancellár vizsgálja egy kormányátalakítás lehetőségét, hogy megerősítse politikai helyzetét, és ki tudja tölteni negyedik kancellári mandátumát – közölte a Bild am Sonntag című vasárnapi lap a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) berkeiből szerzett információira hivatkozva.

Menni vagy nem menni?

Nem könnyű a döntés. Számos érv szól amellett, hogy a Fidesz maradjon az Európai Parlament (EP) néppárti frakcióján belül, de számos érv szól amellett is, hogy távozzon.

Nem kérnek az SPD-sek Kramp-Karrenbauerből

Ha Merkel megpróbálja átjátszani a kancellári posztot Kramp-Karrenbauernek, azonnal új választásokat kell kiírni – mondta Johannes Kahrs SPD-politikus.

Kiesett szerepéből AKK – videó

Annegret Kramp-Karrenbauer farsangi takarítónő-jelmeze még csak-csak elment, de egy minapi mulatságon elmondott vicce már átlépte a toleranciaküszöböt.

CDU-elnök: a német kereszténydemokraták tanultak a 2015-ös menekülthullámból

A német Kereszténydemokrata Unió (CDU) levonta a tanulságokat a 2015-ös menekülthullámból, és mindent megtesz azért, hogy ne ismétlődjék meg a négy évvel ezelőtti rendkívüli helyzet, és a migráció ügye ne ossza meg többé a társadalmat – hangsúlyozta Annegret Kramp-Karrenbauer pártelnök hétfőn Berlinben.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.