Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: balliberális oldal

18 cikk 1/2 oldal

A választáson eleshetnek az ellenzék utolsó bástyái

Ha a balliberális pártok az önkormányzati választáson elbuknak azokon a településeken, ahol jelenleg még ők adják a polgármestert, akkor elveszítik az utolsó olyan központjaikat is, ahol a politikusaik összpontosulnak.

Alföldit megint elnyomja a diktatúra

Alföldi Róbert pontosan akkor vált ünnepelt sztárrá a balliberális oldalon, amikor beült a Heti hetes stúdiójába, hogy aztán éveken keresztül heti rendszerességgel rettegjen a jobboldaltól.

Sorsdöntő lehet az őszi önkormányzati választás

Szakértői vélemény szerint az MSZP, a Jobbik és az LMP akár meg is szűnhet 2022-ig. Ezt erősíti, hogy jó néhány nagyvárosban már most egymást próbálják ledarálni az ellenzék pártjai.

Durvaságteljesítmény

Bangóné patkányozása után nem sokkal is érződik már, hogy az ellenzéki oldalon kezdik elviccelni, elbagatellizálni az ocsmány, fasisztoid ízű kijelentést.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.