Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: balliberális oldal

9 cikk 1/1 oldal

Csörte: Ismét nagyító alatt Brüsszelben

Az a nemtelen gyalázatos támadássorozat, ami most már tényleg végtelen történetté fajul Magyarország ellen, ennek az országnak egy nagyon jelentős részét mélyen felháborítja.

A választáson eleshetnek az ellenzék utolsó bástyái

Ha a balliberális pártok az önkormányzati választáson elbuknak azokon a településeken, ahol jelenleg még ők adják a polgármestert, akkor elveszítik az utolsó olyan központjaikat is, ahol a politikusaik összpontosulnak.

Alföldit megint elnyomja a diktatúra

Alföldi Róbert pontosan akkor vált ünnepelt sztárrá a balliberális oldalon, amikor beült a Heti hetes stúdiójába, hogy aztán éveken keresztül heti rendszerességgel rettegjen a jobboldaltól.

Sorsdöntő lehet az őszi önkormányzati választás

Szakértői vélemény szerint az MSZP, a Jobbik és az LMP akár meg is szűnhet 2022-ig. Ezt erősíti, hogy jó néhány nagyvárosban már most egymást próbálják ledarálni az ellenzék pártjai.

Durvaságteljesítmény

Bangóné patkányozása után nem sokkal is érződik már, hogy az ellenzéki oldalon kezdik elviccelni, elbagatellizálni az ocsmány, fasisztoid ízű kijelentést.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …