Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 20., vasárnap, Vendel napja

Címke: Balogh László

30 cikk 1/3 oldal

Szakadék a lakásépítéseknél

A lakosságszám arányában a legtöbb lakás továbbra is Győr-Moson-Sopron megyében épül, míg a lista végén Szabolcs-Szatmár-Bereg megye található.

Átalakul az új lakások piaca

Nőtt a kereslet és a kínálat is az új lakásoknál az elmúlt időszakban, ugyanakkor egyre több a kapacitáshiányból és az áremelkedésből adódó késés.

Ezrek érdeklődnek a falusi csok iránt

A lapunk által megkérdezett ingatlanszakértő szerint ha az elmúlt évek drasztikus nagyvárosi áremelkedése után a kistelepülési árak nem kezdenének növekedni, az óriási vagyonkülönbségekhez vezetne.

Közel 30 százalékkal nőtt a kínálat az albérletek piacán

Felélénkítette az albérletek piacát a felsőoktatási ponthatárok kihirdetése, az azt követő tíz napban a magánszemélyek 28 százalékkal több hirdetést adtak fel, mint az azt megelőző tíz napban – derült ki az ingatlan.com legfrissebb körképéből.

Tudatosságot a mindennapi pénzügyekben is

Idén zárul a kormány pénzügyi tudatosságot célzó fejlesztési stratégiájának első kétéves időszaka – nyilatkozta Balogh László, a Pénzügyminisztérium pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára.

Átrendeződik a lakáspiac

Nemcsak a családvédelmi akcióterv miatti kivárás látszik a július elseje előtti lakáspiaci forgalmon, hanem az új magyar államkötvény elszívóereje is.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …