Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 30., szombat, Janka, Zsanett napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: Balogh László

54 cikk 1/6 oldal

Eljött az olcsóbb albérletek kora

Mivel a turizmus bedőlésével a lakáshotelezés valószínűleg hosszú hónapokra kiesik, az elmúlt hetekben kiadó lakások százai jelentek meg a hagyományos albérlethirdetések között.

Bankkártyahasználattal a vírusfertőzés ellen

A helyettes államtitkár arról is beszélt, miért április 15-én emelkedik meg az összeg. A változtatás miatt át kell állítani az idehaza üzemelő, nagyjából 160 ezer kártyaelfogadó terminált.

Szinte teljesen lefagyott a lakáspiac

A koronavírus terjedésének időszakában háttérbe szorulnak a lakásügyletek, a következő időszakban leginkább csak az egzisztenciális okokból szükséges adásvételekre lehet számítani.

Előtérbe kerülhetnek a családi házak

Ismét a családi házak kerülhetnek túlsúlyba az új lakások köré­ben, mivel az ötszázalékos lakás­áfa kivezetése leginkább a nagy, fejlesztői lakásépítéseket veti vissza.

Folytatódó állóháború Nagykanizsán

A zalai megyei jogú városban Balogh László Fidesz–KDNP-s polgármester szerint az hozhat változást, ha a kormányhivatal végre kijelöl egy alpolgármestert.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …