Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: Bosznia-Hercegovina

43 cikk 1/5 oldal

A fészer ura

A ma is teljesen ingatag, nagyhatalmak bábjaiként működő államok némelyike nagyon nyíltan tesz hitet a Soros György-féle eszmék és azok gyakorlati megvalósítása mellett.

Négy év börtön jár a hazatért dzsihadistának

Letöltendő börtönbüntetésre ítéltek tegnap egy 24 éves dzsihadistát, aki áprilisban tért vissza Bosznia-Hercegovinába, korábban pedig Szíriában harcolt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet soraiban.

Merkel: „Nem csak német probléma” a Balkánon tartózkodó illegális bevándorlók ügye

Németország sokat tesz a Görögországban és a Bosznia-Hercegovinában tartózkodó migránsok helyzetének javításáért, de ez „nem csak német probléma”, és megoldásához más európai uniós tagállamoknak is hozzá kell járulniuk – jelentette ki Angela Merkel német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben (Bundestag).

Átvágták a gordiuszi csomót

Az új kormányfő fő célja, hogy végrehajtsa a reformokat, amelyek Bosznia-Hercegovina és az EU közötti csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez szükségesek.

Bosznia újabb migránstábort zár be

A vucjaki sátortáborban a hideg és a havazás ellenére továbbra is mintegy 500-600-an tartózkodnak, holott a település lakói többször is felhívták a figyelmet az ott lakó illegális bevándorlók okozta problémákra
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …