Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: civil szervezetek

173 cikk 1/18 oldal

Fontos mecénások az adózók

Az elmúlt három évben összesen 25 milliárd forintot ajánlottak fel az egy százalékaikról rendelkező adófizetők a hazai civil szervezeteknek és 14 milliárd forintot az egyházaknak.

Idén is megrendezik a Charity Fest jótékonysági fesztivált

Idén is civil szervezetek munkájának támogatására gyűjtenek a Charity Fest elnevezésű jótékonysági fesztiválon, amelyet május 18-án, a Dürer Kertben található Dürlin Rendezvényparkban rendeznek meg.

Európai civil együttműködési tanács alakult Budapesten

Az EuCET az erkölcsi talapzat megerősítése révén kívánja visszairányítani az EU-t az alapítók eredeti elképzeléseihez, és meg kívánja gátolni „a káros föderalista, szuperföderalista” törekvéseket.

A cseh pénzügyminisztérium csökkentette a civil szervezetek támogatását

A cseh pénzügyminisztérium több mint 25 százalékkal csökkentette a civil szervezetek korrupciómegelőző programjai támogatására szánt összeget – jelentette a cseh közszolgálati rádió (Radiozurnál) pénteken. A minisztérium szóvivője később megerősítette az értesülést.

Civil segítség az illegális bevándorlóknak

A német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal vezetője élesen bírálta azt a szabályt, hogy Németországban maradhatnak azok az elutasított menedékkérők, akik szakmai képzésben vesznek részt.
173 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.