Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 4., szombat, Ulrik napja
HÍR TV – TROLL:Az Index a lét és nemlét mezsgyéjén.

Címke: Demszky-korszak

8 cikk 1/1 oldal

A turizmus aranykora

Karácsony Gergely megválasztása óta azon fáradozik, hogy az életre keltett balliberális panoptikum figuráit jól fizető álláshoz juttassa.

Karácsony máris óriásit bukott

Demszky Gábor szelleme nemcsak a különböző pozíciókba beültetett, a Gyurcsány-korszakot idéző Török Zsoltok, Havas Szófiák, Atkári Jánosok és Draskovics Tiborok személyében kezdett kísérteni.

Méregzöld Karácsony

Lassan minden napra jut egy meglepő, de csak elvétve mulatságos bejelentése Budapest új, balliberális főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek.

Dömötör Csaba: Tényleg visszatért a Demszky-korszak

Az önök szabadsága azt jelenti, hogy csak és kizárólag baloldali és liberális körök jutnak majd levegőhöz a fővárosban – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a parlamentben.

Századvég: Nem bíznak a választók Karácsonyban

A budapesti választók továbbra is lesújtó véleménnyel vannak Karácsony Gergelyről, az ellenzék főpolgármester-jelöltjéről, és nem tekintik Tarlós István reális kihívójának.

Tarlós István: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

Az ügyben még nem született döntés, a behajtási díjjal foglalkozik majd a fővárosi közfejlesztési tanács, és az EU-val is folytattak már egyeztetéseket – közölte a főpolgármester.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …