Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 12., kedd, Jónás, Renátó napja

Címke: devizahitel

17 cikk 1/2 oldal

Még kísérti a társadalmat a devizahitelek öröksége

Változatlanul problémásnak tekinti a devizahitelezésből még most is fennmaradó eseteket a Magyar Nemzeti Bank, ezért javaslatokkal kereste meg a kormányt az ügy végleges rendezését megcélozva.

Devizahitelek: kinek, mi jár vissza?

Bár az árfolyamkockázat fontos kérdés, az ügyfelek nagyobb része – mint megtudtuk – mégsem emiatt indított pert mostanában a bank ellen. Eljárásból egyébként akad bőven.

Kilakoltatás és bankcsőd fenyegetett

Amennyiben az állam nem lép, a lakosság számottevő része elveszítette volna az otthonát a devizahitelek miatt, s a bankrendszert is összeomlás fenyegette — véli Domokos László az ÁSZ elnöke.

Devizahitelektől hangos Luxembourg

Jelenleg hat per fut az uniós testület előtt, az egyikben — egy magyar ügyben — a jövő hét közepén születhet meg a határozat.

Csaknem húszezer ingatlant vesznek vissza

Az érintettek majdnem kétharmada küldte vissza a nyilatkozatot, amely alapján visszavásárolná a Nemzeti Eszközkezelő által korábban megvett ingatlanát.

Fidesz: Felháborító az ellenzék kétszínűsége

Álláspontjuk szerint azok kampányolnak a hitelkárosultakkal, akik kormányzásuk alatt mindig a bankok oldalára álltak és devizahitelbe taszították a magyar családokat.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …