Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja
HÍR TV – Csörte:Tüntetés egykor és tüntetés most

Címke: Donáth László

11 cikk 1/2 oldal

Szabadság, szerelem, Pride

Egyébként kerekebb lett volna Donáth Annácska Valentin-napi igehirdetése, ha arról is ejt néhány szót, hogyan töltötte a jeles ünnepet a kedves papa, Donáth Laci bácsi.

Újra a rendőrségen a volt MSZP-s képviselő

Csütörtökön újra kihallgatták a BRFK nyomozói az emberi méltóságot sértő szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel gyanúsított volt MSZP-s képviselőt.

Nem azonos mércével mérik a zaklatásokat

A máskor a szexuális zaklatás leghaloványabb gyanúját is hevesen elítélő balliberális oldal most, amikor Donáth Lászlót vádolják molesztálással, feltűnően hallgat.

Újabb vádak Donáth ellen

Megtörte a csendet Donáth László egyik állítólagos áldozata, aki a feltételezett zaklatások színhelyéül szolgáló budapesti szeretetotthonban dolgozott egykor.

Zaklathatott a szocialista lelkész

Az egyik budapesti szeretetotthonban dolgozó Donáth László több alkalmazottat is zaklathatott, az érintettek azonban nem mertek lépni az ügyben.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …