idezojelek

Pederasztapártiak

Sohasem hittük volna, hogy Szabó Tímea párbeszédes őrjöngésspecialista országgyűlési képviselő szavait bármilyen kérdésben találónak fogjuk érezni. Most ez is megtörtént.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined

Sohasem hittük volna, hogy Szabó Tímea párbeszédes őrjöngésspecialista országgyűlési képviselő szavait bármilyen kérdésben találónak fogjuk érezni. Most ez is megtörtént. A krónikus kimutathatósági problémákkal küzdő balos párt extárselnöke szokta ugyanis a „beteges” jelzőt rikoltozni, és ezt most helyénvalónak tartjuk azokkal a gyomorműködést erősen próbára tevő ügyekben, amelyek a baloldali hold- vagy inkább hátsó udvar tájékán mennek végbe. Úgy is kérdezhetnénk:

hol van most Szabó Tímea, hogy immár jogosan a „beteges” minősítést hangoztassa olyan bűzhödt témákban, mint a frakciótársa, Jámbor András nevével fémjelzett Szikra mozgalom egyes aktivistáihoz kötődő pedofil-, más szóval pederasztaügyek?

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

És vajon miért nem eresztette ki a hangját az Országház csillárjait és mennyezetét megremegtető módon Donáth László volt szocialista párti parlamenti képviselő folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és testi sértés miatti elítélése kapcsán, hogy a megalázott nők jogaiért szálljon síkra? Nem látjuk azokat a baloldali képviselőnőket sem tolongani a tiltakozók között, akik pár éve még festett monoklikkal demonstráltak a nők bántalmazása ellen.

Hol van most Kunhalmi Ágnes, Gurmai Zita vagy Vadai Ágnes, hogy kifejezzék a szolidaritásukat Donáth László áldozata iránt? Egy füst alatt hangsúlyozhatnák mélységes felháborodásukat afelett is amúgy, hogy egy balos, maga által civilnek mondott szervezet, a Szikra körül penetráns, gyermekek bántalmazását, szexuális sanyargatását ábrázoló felvételek ezreinek létére derült fény. Ezzel még rosszabb hírbe hozva azt a baloldalt, amelynek így is rosszul áll a szénája a közvélemény szemében.

Egy svunggal mindjárt képviselőtársukhoz, a párbeszédes-szikrás Jámbor Andráshoz is fordulhattak volna egy kis információért. Megtudakolva tőle: hogy van az, hogy bár az iszonytató felvételek egy harcostársnőjük lakásán lévő laptopról kerültek elő, amely annak élettársáé volt, ő mégsem érzi úgy, hogy magyarázatot kellene adnia bármire is? Kiváltképpen azért, mert ez a rendőrségi kihallgatása előtt öngyilkosságot elkövető illető volt az, aki párjának alibit biztosított, igazolva, hogy a szintén, csak másként penetráns, fasisztoid, fővárosi Antifa-támadások idején állítólag nem lehetett jelen ártatlan emberek brutális utcai összeverésénél. Most viszont semmire sem kíváncsiak sem az ellenzéki politikusok, s kiszolgálószemélyzetük, a független-baloldali sajtó sem.

Nyilván azért óriási a hallgatás a köreikben, amiért Szabó Tímea sem esik most szidalmazó extázisba. Mert ők utóbbi kirohanásaihoz hasonlóan nem ezeket a gusztustalan bűncselekményeket tartják betegesnek, hanem a stadionépítéseket, a sportot, az olimpiát, no meg a rezsicsökkentést, az illegális migráció s az esztelen háború elutasítását, az akkumulátorgyárakat, s általában mindent, ami normális és bármilyen fejlesztéshez kötődik – ahogy a trendi dollárbaloldalon szokás.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a pedofilbotránnyal kapcsolatban úgy fogalmazott: jó játék, hogy soha senkinek nincs semmihez semmi köze a baloldalon. Lackner Csabának nem volt köze a drogozáshoz, Bajnai Gordonnak és Ficsor Ádámnak sem volt semmi köze a külföldi pénzekhez, meg Jámbor Andrásnak sincs semmi köze a gyermekpornográf botrányokhoz. A baloldalon senkinek semmihez nincs köze, ha valami probléma van.

Mi pedig most szólunk, hogy baj lesz ebből. Nyugaton már kezdenek fellázadni a deviancia istenítése, a piszkos ügyek és mocskos pénzek sztárolása ellen, s ez a konzervatív ébredés törvényszerűen begyűrűzik hozzánk is. És a mai baloldalnak a saját megsemmisüléséhez azért mégiscsak lesz valami köze.

Borítókép: Szabó Tímea (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.