Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: drágulás

21 cikk 1/3 oldal

Pórul járhatnak a nyerészkedők

Nagy István szerint egyes piaci szereplők a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben tisztességtelen árpolitikával próbálnak meg nyerészkedni.

Milliós tételekkel drágulhatnak egyes autók

Azok után, hogy tavaly 3-8 százalékkal drágultak az új személyautók, az idén 5-10 százalékkal emelkednek majd az árak – írja a pénteki Világgazdaság a Vezess friss összeállítása alapján.

Egyre drágább kincs a termőföld

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki termőföldvásárláson gondolkodik. Az elmúlt években tapasztalt drágulást követően tavaly is két számjegyű áremelkedés söpört végig a hazai piacon.

Drágulás a sertéspiacon

Az egekbe szökött az elmúlt hónapokban a sertéshús ára, a Magyar Nemzetnek nyilatkozó áruházláncok szerint már a keresleten is meglátszik a drágulás hatása.

Hamarosan drágul a liszt és a kenyér

Hamarosan drágul a liszt és a kenyér – írja kedden a Világgazdaság, amely szerint az alapanyag-, energia- és munkabérköltségek emelkedése, valamint az afrikaisertéspestis-járvány megelőzésével kapcsolatos intézkedések miatt a malmok január végétől 3-5 forinttal növelik a liszt kilogrammonkénti árát, a pékségek pedig 10-15 százalékos emelést terveznek a következő hetekben.

Drágul a lottó

Az év utolsó napjaiban és az új év első napján 300 forintra emelkedik a legnépszerűbb hazai lottójátékok, az ötös és hatos lottó, valamint a skandináv lottó alapjátékainak ára – közölte a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-vel.

Látványos drágulást hozott a sertéspestis

Hihetetlen mértékű drágulás söpört végig a sertéshús piacán, a friss áruk mellett a készítmények ára is igencsak megugrott az elmúlt hónapokban.

Szerbiában decembertől drágul az áram

A Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött, 30 hónapos tanácsadói megállapodás legutóbbi felülvizsgálata után az IMF közölte, az elektromos energia árszabását módosítani kell.

Ősszel tovább drágulhat a tej

Meghallgatásra talált a tejtermelők óhaja, az elmúlt évek stagnálása után enyhén emelkedtek az árak a hazai piacon. A drágulás a következő hónapokban is folytatódhat.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …