Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja

Címke: drágulás

56 cikk 1/6 oldal

Drágábban rotyoghat a lecsó

Nincs túlkínálat az uniós zöldségpiacon, ezért az árak is emelkedésnek indultak. Ami azonban a kertészeteknek könnyebbség, a házi­asszonyoknak bosszúság.

Lassult az árak emelkedése

A hazai fogyasztói árak fél éven át tartó folyamatos emelkedése tört meg júniusban, amikor 3,4 százalékos drágulást mértek az egy évvel korábbihoz viszonyítva. Az elemzők idén 3,3-3,5 százalékos inflációra számítanak, ám év végéig már nem várnak érdemi monetáris szigorítást.

Nem csillapodik a drágulás

Az idei toplisták élén várhatóan ismét láthatunk majd olyan térségeket, városokat, kerületeket, ahol a 25-30 százalékot is eléri az éves árnövekedés üteme.

Tavalyi áron a Balatonnál

Egyelőre a múlt évi árakkal csábítanak a balatoni vendéglátóhelyek – derül ki abból a szezon előtti körképből, amelyet a tó körül készítettünk.

Fejlesztések drágítják a lakásokat

A felértékelődés jellegzetes példája az elmúlt évekből a 4-es metró, amelynek megállóinál pár év alatt több mint kétszeresükre nőttek a lakásárak.
56 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.