Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: egyesült államok

992 cikk 1/100 oldal

Irán továbbra is keresni fog vevőket kőolajára

New York, 2019. április 24., szerda (MTI/Reuter) – Irán továbbra is keresni fog vevőket kőolajára, és használja a Hormuzi-szorost energiahordozójának szállítására. Ha ebben Washington megpróbálja megakadályozni, akkor fel kell készülnie a következményekre – jelentette ki szerdán az iráni külügyminiszter.

Trump a dél-koreai elnökkel üzen Kim Dzsong Unnak

Üzenetet küld Donald Trump amerikai elnök Kim Dzsong Un észak-koreai diktátornak Mun Dzse In dél-koreai elnök közvetítésével, a dél-koreai államfő már meg is kapta az amerikai elnök üzenetét – tudatta pénteken egy jól értesült diplomáciai forrás Szöulban.

Vérfürdő készül Európa lába előtt

A líbiai nemzeti egységkormány vezetője, Fájez esz-Szarrádzs az olasz kormányhoz és az Európai Unióhoz intézett felhívást az „árulónak” nevezett Halífa Haftár tábornok megállítására.

Figyelmeztető üzenet Ankarának

Ritkán van egyetértés az amerikai republikánus és demokrata szenátorok között, most azonban együttesen terjesztettek be egy törvényjavaslatot, amely ötmillió eurós katonai támogatást engedélyezne Ciprusnak.

Rendőrök vitték el Assange-ot

Hét év után Ecuador kiutasította Julian Assange WikiLeaks-alapítót londoni nagykövetségéről. A legendás szivárogtató utáni hajtóvadászat ezzel nem ért véget.

Konfliktus lesz a Dél-kínai-tengeren?

Kiújult a vita a Fülöp-szigetek és Kína között, ezért a térségben nemcsak az érintett országok és az Egyesült Államok hajói, de az orosz haditengerészet is megjelent.
992 cikk 1/100 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.