Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: egyesült államok

937 cikk 1/94 oldal

Élelmiszer-kommandó vár Venezuelában

Katonai repülőgéppel szállít segélyt a venezuelai–kolumbiai határ kolumbiai oldalára az Egyesült Államok. A segélyszállítmányt a védelmi minisztériummal közösen juttatják el a kolumbiai Cucuta városába.

Érik az amerikai–indiai kereskedelmi háború

Miközben még teljesen bizonytalan az amerikai–kínai kereskedelmi tárgyalások kimenetele, Washington egy másik óriásgazdasággal, Indiával is leszámolna.

Az amerikaiak mihamarabb vissza akarnak térni a Holdra

Az Egyesült Államok mihamarabb újra embert akar küldeni a Holdra, immár állandó jelleggel és magán űripari vállalkozások bevonásával – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA igazgatója csütörtökön Washingtonban egy sajtóbeszélgetésen.

Amerika Varsóban szerezne szövetségest Irán ellen

Hogy Európa mennyire megosztott Donald Trump külpolitikáját illetően, jól mutatja, hogy a miniszteri szintű konferenciára Berlin, Párizs és Madrid csupán alacsonyabb szintű reprezentációt küldött.
937 cikk 1/94 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.