Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 28., szombat, Gedeon, Johanna napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Címke: egyesült államok

417 cikk 1/42 oldal

Amerika a beteglista élén

Minden második beteg New Yorkban vagy a vonzáskörzetében él, ezért sok szövetségi állam karantén alá helyezi azokat, akik a világváros környékéről érkeznek.

Visszaélés esetén a bíróság dönt

Mind Európában, mind pedig az Egyesült Államokban is egyre terjed a koronavírus, a különleges helyzet pedig egyre több országban különleges intézkedéseket követel meg.

Eltörpülő probléma az erőnlét

Rohamos tempóban terjed a koronavírus az Egyesült Államokban is, ahol emiatt – a világ többi részéhez hasonlóan – megbénult a sportélet.

A játszmáknak folytatódniuk kellett

Még a királyi játékért nem különösebben lelkesedő sportrajongók is tudnak, de legalábbis értesültek arról, hogy a koronavírus-járvány közepette egyetlen jelentős nemzetközi sportesemény zajlik.

Biden lehet Trump kihívója

Bernie Sanders szenátor többek közt az 1960-as évek Maót, Che Guevarát, Fidel Castrót és Ho Si Minht dicsőítő, az egyetemeket és a nagyvárosokat káoszba fullasztó baloldalának (a 68-as nemzedéknek) szellemi utódja.

Nem a háborútól tartunk a legjobban

A geopolitikai csatározások nem érik el az ingerküszöbünket, az orosz katonai fenyegetéstől és az ­amerikaiak gyengülő NATO-elköteleződésétől csak a megkérdezettek 8,6 százaléka tart.
417 cikk 1/42 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …