Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: egyesült államok

1052 cikk 1/106 oldal

Cumi

Kifogáskeresésben roppant kreatívak vagyunk – bár a támadás-befejezésben lennénk azok, egy az egyben szemben állva az amerikai kapussal, tíz másodperces lóbálás után.

Az USA újabb vámemeléssel fenyeget

Christine Lagarde, a ­Nemzetközi Valuta­alap vezérigazgatója jelezte, a G20-talákozó fő témája a világ két legnagyobb gazdasága között fennálló kereskedelmi feszültség enyhítése lesz.

Mexikó és az Egyesült Államok egyelőre nem tudott megállapodni az importvámok ügyében

Mexikó és az Egyesült Államok egyelőre nem tudott megállapodni abban, hogy előbbi kellő mértékben visszaszorítja az amerikai határra érkező illegális bevándorlók számát, és ebben az esetben Donald Trump amerikai elnök eláll attól a tervétől, hogy június 10-étől ötszázalékos vámot vet ki minden mexikói árura.

Rajt a női póló braziljai ellen

Az Egyesült Államok válogatottja ellen kezd ma 18.30 órakor (tv.: Duna World) Magyarország női vízilabda nemzeti együttese a Duna Arénában esedékes világliga-szuperdöntőben.

Az amerikai elnök kilépteti Indiát a GSP-rendszerből

Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy június 5-ével kivonja Indiát a vámkedvezményeket biztosító általános preferenciarendszerből (General System of Preferences – GSP).
1052 cikk 1/106 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.