Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: Egyesült Arab Emírségek

18 cikk 1/2 oldal

Dzsudzsák nemes bosszúja – videó!

Az Egyesült Arab Emírségek-beli labdarúgó bajnokságban szereplő al-Ain magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs góllal mutatkozott be új csapatában korábbi klubja, az al-Ittihad Kalba ellen. A meccset az al-Ain nyerte 4-1-re.

Dzsudzsák akár haza is jöhetett volna Magyarországra

Kereken egy héttel azután, hogy szerződést bontott vele az Egyesült Arab Emírségek-beli al-Ittihad Kalba, Dzsudzsák Balázs részletesen beszélt a szakítás körülményeiről és az új csapatáról, az al-Ainról.

Marad az emírségekben

Dzsudzsák Balázs nem sokáig maradt csapat nélkül azután, hogy kedden útilaput kötöttek a talpára az Egyesült Arab Emírségekben az al-Ittihad Kalba csapatánál.

Szájzár

Az egyesült arab emírségekbeli al-Ittihad Kalba kedden felbontotta Dzsudzsák Balázs idény végéig szóló szerződését. Az összes többi csak találgatás.

Tárgyalásra szólította fel Iránt az Egyesült Arab Emírségek

Iránnak tárgyalóasztalhoz kell ülnie a világ vezető nagyhatalmaival és a Perzsa (Arab)-öböl országaival a feszültségcsökkentés és saját gazdasági nehézségeinek a megoldása érdekében – jelentette ki vasárnap Anvar Gargás, az Egyesült Arab Emírségek külügyi államminisztere.

Harcosok szandálban

A pár tízezer ellenálló már tucatnyi ballisztikus rakétát képes kilőni szaúdi célpontokra. Aligha kézműves technológiával készítették a rakétáikat, iráni gyártmányúak.

Arábia kincse sem szédíti

Csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdik csábítani Marco Rossit a futballvilág anyagilag jól eleresztett országaiból. Egy olasz honlap meg is szellőztette az első arábiai és kínai ajánlatokat.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …