Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 22., kedd, Előd napja

Címke: elismerés

21 cikk 1/3 oldal

A román külügyminisztérium is elismerte az új moldovai kormány legitimitását

A román külügyminisztérium is elismerte kedden az új moldovai kormány legitimitását, miután Teodor Melescanu külügyminiszter előző napi sajtóértekezletén még az előrehozott választásokat nevezte a legjobb megoldásnak, amit az előző kormányt adó, a Vladimir Plahotniuc oligarcha vezette Moldovai Demokrata Párt szorgalmazott.

Elismerés Gajdics Ottónak

Az évek során egy harcos pacifistából egy hazáját szerető, és éppen ezért a nemzet megvédéséért erőfeszítéseket tevő emberré váltam – mondta a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

Venezuela kilép az Amerikai Államok Szervezetéből

Az Amerikai Államok Szervezete (OAS) elismerté Juan Guaidó venezuelai ellenzéki vezető jelöltjét az ország hivatalos képviselőjének az OAS-ban, és válaszul erre a caracasi külügyminisztérium azonnal bejelentette, hogy Venezuela kilép a szervezetből.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …