Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund napja

Címke: előadás

26 cikk 1/3 oldal

Parasitus és kora

Ez egy családon belüli tragédia, mintegy megjeleníti az emberiség tragédiáját is, keresztény módon értelmezve, és persze a magyar nyelv remeke – mondta Bucz Hunor rendező.

Budapest Varieté a Duna Palotában februárban

Káprázat és Humor címmel mutatja be 2020-as előadását a Budapest Varieté; az énekes, táncos produkcióban neves magyarországi és külföldi művészek lépnek fel a Duna Palotában február 7. és 16. között.

Bruce Dickinsonnal a kocsmában

A magyar standuposoknak volna mit tanulniuk Bruce Dickinsontól, az Iron Maiden énekesétől, aki múlt szombaton angol nyelvű előadást tartott a kongresszusi központban.

Párizsi randevú Budapesten

A november 8-án debütáló produkció helyszíne a Kálmán Imre Teátrum, vagyis a hajdani pesti ­Moulin Rouge, rendezője id. Richter József.

Rómába utazik Orbán Viktor

Orbán Viktort Az emberek és a népek Európája témakörében kérték fel előadása megtartására, amit a közönség kérdései követnek.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …