Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 20., péntek, Friderika napja

Címke: Erdei Zsolt

24 cikk 1/3 oldal

Megmutatnák, él a magyar boksz

Válságban a Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (AIBA), és a magyar szövetség (MÖSZ) sincs irigylésre méltó helyzetben. A feszült hazai hangulatot jelzi, hogy szeptember 29-én rendkívüli közgyűlést rendeznek.

Madár újra szorítóközelben

A Magyar Ökölvívó-szakszövetség első embere a jövőben sportszakmai elnökként folytatná, posztját Bajkai István venné át.

Kazah edzővel, magyar profikkal

– Kínos lenne, ha Magyarországot senki sem képviselné ökölvívásban a tokiói olimpián – jelentette ki Erdei Zsolt, és mákszemnyi túlzás sincs ebben a kijelentésben.

Erdei Zsolt: A profiknak is lehetőséget adunk a kvótaszerzésre

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség úgy alakította ki a 2020-as tokiói olimpia felkészülési rendszerét, hogy a versenyzők előtt álló kvalifikációs megmérettetésekre biztosan az egyes súlycsoportok legjobbjai utazhassanak függetlenül attól, hogy az amatőrök, vagy a profik táborát erősítik.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.