Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: Európai Egyesült Államok

39 cikk 1/4 oldal

Péter „nagyon rendben van”

Eligazítást tartott a nemzet és a köztársaság időszerű kérdéseiről Gyurcsány Ferenc DK-pártelnök-komisszár pénteken a budapesti Bibó István-szobornál.

Alakul az új vörös lista

Semmit nem akar a véletlenre bízni az Apró-villa lakója: alighogy megkezdődött 2020, Gyurcsány Ferenc máris meghatározta az ellenzék feladatát a 2022-es parlamenti választásokra.

A tét az ember megváltoztatása

A globalista terv fontos részeként az EU-ban immáron nyílt sisakkal küzdenek azért, hogy az unióból egy szuperföderális Európai Egyesült Államok legyen.

Nemzeti önállóságra épülő unió szükséges

Egyre aktuá­lisabb, hogy a nemzetek önállóságára, a tagállami egyenjogúságra épülő unió maradjon meg és erősödjön – hangsúlyozta Fricz Tamás politológus.

Mi magunk vagyunk az alternatíva

Üzenetünk központi eleme a magyar európaiság megjelenítése, nevezetesen hogy mi nem vagyunk euroszkeptikusok, eurofóbok, de sok területen kritikusan nézzük az Európai Unió működését.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …