Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 2., kedd, Kármen, Anita napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: euróvíziós dalfesztivál

10 cikk 1/1 oldal

Dalfesztivál helyett járványkórház a kikötővárosban

Kórházzá alakították a koronavírus-járvány terjedése miatt elmaradt Eurovíziós Dalfesztivál rotterdami helyszínét. A létesítmény hétfőn honlapján írta meg, hogy egyelőre 88 beteget tudnak elhelyezni, de ez a kapacitás később akár 680 ágyasra nőhet.

A Dal megszüli énekesét

Conchita Wurst győzelme a napnál is világosabban jelezte, hogy valójában miről szól az Euro­víziós Dalfesztivál: a balliberális értékek karneváljáról, egyfajta puha kulturális diktatúráról.

Mezítláb Tel-Avivban

Az utóbbi években sokak szerint egyre inkább az elfogadást és a sokszínűséget bugyuta dalszövegekben propagáló giccsparádévá alakul az Eurovíziós dalfesztivál.

Leszavazták az zenészt konzervativizmusa miatt

Áll a bál az Eurovíziós Dalfesztivál romániai válogatója után, a román sajtó szerint ugyanis a verseny döntőjében nem kizárólag szakmai szempontok alapján történt a kiválasztás.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …