Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 29., szerda, Adél napja

Címke: export

54 cikk 1/6 oldal

Exportfejlesztési pályázati programot hirdet a KKM

A szaktárca a pályázati felhívás feltételeinek megfelelő legjobb projekteket legfeljebb 10 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesíti, a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Egymilliárd forint a külpiacra lépéshez

Cégre szabott tanácsadással, egyéni felkészítéssel támogatják a hazai kis- és középvállalkozásokat egy új program keretében.

Hogyan lettünk kávénagyhatalom?

Magyarország különleges szerepet töltött be a hidegháború idején: összekötő volt a két világrend között. Sajátos kereskedelmi gyakorlatával megteremtette a gazdasági átjárhatóságot a vasfüggönyön.

Az afrikai sertéspestis átrendezte az exportot

Átalakította az afrikai sertéspestis (asp) az MCS Vágóhíd Zrt. exportját, a kereskedelmi korlátozások miatt a magyar sertéshús az Európai Unión (EU) belül, elsősorban a spanyol, az olasz, illetve a balkán piacain, alacsonyabb áron talál vevőkre – közölte Pókos Gergely, a vállalat vezérigazgatója az MTI-vel.

Csak átmeneti a magasabb infláció

Az MNB decemberi inflációs jelentéséből kiderül, hogy miután nem alakult ki recesszió Európa fejlett gazdaságaiban, a hazai inflációt csökkentő külső hatások enyhültek.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …