Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Háttérkép:A cél Magyarország eltüntetése volt

Címke: F-35

6 cikk 1/1 oldal

Amerikától várják a védelmet

Az orosz fenyegetés árnyékában Lengyelország nem sajnálja a pénzt hadseregének fejlesztésére. Az ország védelmi költségvetése már így is meghaladja a NATO-ban előírt GDP-arányos két százalékot.

Szingapúr F-35-ös harci gépeket vásárol

Az amerikai külügyminisztérium jóváhagyta legfeljebb 12 F-35B típusú harci repülőgép és a hozzájuk szükséges felszerelések eladását Szingapúrnak mintegy 2,75 milliárd dollár (823,6 milliárd forint) értékben – tudatta pénteken az Egyesült Államok Védelmi Biztonsági Együttműködési Ügynöksége.

Amerikai lopakodók érkezhetnek

Dinamikusan növekszik jövőre is a honvédelem költségvetési támogatása, a kormány javaslatában szereplő százmilliárdos többlet még tovább is bővülhet.

Kútba eshet Ankara F–35-ös programja

A Pentagon leállítja a Törökország által vásárlandó F–35-ös, egyhajtóműves, ötödik generációs könnyű vadászbombázók fogadásához szükséges felszerelések és kézikönyvek szállítását.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …