Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Publi Cafe:Káoszt szítva verik meg Trumpot

Címke: fegyverek

31 cikk 1/4 oldal

Válságidőben kelendőek igazán a fegyverek

A legjobban az Egyesült Államok használja ki a helyzetet, az elmúlt öt évben 23 százalékos növekedéssel az USA adta el a legtöbb fegyvert, részesedése a pia­con 36 százalék.

Búcsú a totális összecsapástól?

A fegyverkezés terén lezajlott változásokat jelzi, hogy míg 1995-ben az Egyesült Államok és szövetségesei a világ védelmi költségvetésének nyolcvan százalékát adták, ma ez 52 százalék.

Beváltak az új gépkarabélyok

Az új fegyvereknek sok előnyét dicsérték, például azt, hogy modern célzóberendezések illeszthetők rájuk és állítható a válltámaszuk.

Tűzerő

A hétköznapi ember is átélheti az amerikai vagy a magyar elitalakulatnál használt fegyver vagy egy vadnyugati stukker használatának élményét.

Új magyar fegyverek a rendőrségnek

A rendőrség közel negyvenezer darab új, magyar gyártású lőfegyver beszerzéséről döntött. Az oldalfegyverek lecserélése szinte az egész hivatásos állományt érinti.

Kína már második a fegyvergyártásban

Kína a második helyre avanzsálhatott a világ fegyvergyártó országainak ranglistáján az Egyesült Államok mögött, megelőzve Oroszországot.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …