Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 17., vasárnap, Hortenzia, Gergő napja

Címke: ferencváros

197 cikk 1/20 oldal

Megelevenedő emlékek

Nyilasi Tibor teljes pályafutása könyv után kiált, de még egy tematikus, a Népstadionhoz fűződő emlékeit felelevenítő interjú is feszegeti a rendelkezésre álló kereteket.

Magasra nőtt, naggyá lett

Elhunyt egy hetvenkét éves, hajlott hátú, joviális mosolyú, pólóscsemetéket terelgető öregúr, ugyanekkor halhatatlanná vált Montreal olimpiai és Belgrád világbajnoka.

Elhunyt Szívós István

Életének 72. évében elhunyt az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Szívós István, az FTC egykori klasszis vízilabdázója, aki később edzőként és a klub elnökeként is szolgálta egyesületet.

Aki csak tette a maga dolgát

Még nem volt 19 éves, amikor Dorogról érkezve azonnal kiharcolta a helyét a Ferencváros klasszisai között. Nem tartozott a legnagyobb sztárok közé, de a sztárok nélküle aligha csilloghattak volna.

Lovrencsics még nem számolgat a továbbjutást illetően

A csapatkapitány Lovrencsics Gergő annak ellenére nem számolgat a továbbjutást illetően, hogy csütörtökön a Ferencváros a vendég CSZKA Moszkvával játszott gól nélküli döntetlennel egy pontra megközelítette a második helyen álló Ludogorecet a labdarúgó Európa-liga negyedik fordulójában.

Csak a gól hiányzott

Izgalmas estén van túl a Ferencváros: a CSZKA Moszkva elleni mérkőzésen volt szurkolói csetepaté, heves, sőt tüzes buzdítás, több helyzet mindkét oldalon.

Még nem adja fel a CSZKA

Végzetes következményekkel is járhat a labdarúgó Európa-ligában a csütörtök esti Ferencváros-CSZKA mérkőzés. No, nem a fradistákra, hanem a moszkvaiakra nézve.

Most még csak üzemzavar

A tizedik helyre csúszott zöld-fehéreket a kiesés réme fenyegeti. Az atomerőmű-párhuzammal élve: ami most van, még csak üzemzavar, a katasztrófát az NB II jelentené.

Fáradt bajnok, bátor vendég

A Ferencváros hazai pályán nem bírt a Mezőkövesddel, a Fehérvár Zalaegerszegen játszott döntetlent, de a felcsútiak ennél is rosszabbul jártak.
197 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …