Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Megvan a diagnózis, ez vár Dzsudzsák Balázsra

Dzsudzsák Balázsra a kórházból üzent a DVSC szombati bajnoki mérkőzése után, amelyet a Debrecen ugyan 3-1-re megnyert a Ferencváros otthonában, de a csapatkapitányát közben elveszítette.

Magyar Nemzet
2023. 05. 21. 9:25
Ferencváros-DVSC NBI. Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy győzelmet aratott a Debrecen a labdarúgó NB I 32. fordulójában. A hajdúsági gárda az első félidőben hátrányba került a már bajnoki aranyérmes Ferencváros otthonában, de a térfélcserét követően három góllal a maga javára fordította az állás. A szombati bravúr sokat ért a DVSC-nek, hiszen a bajnokság hajrájára fellépett a tabella harmadik helyére, amely nemzetközi kupaszereplést jelent. A siker azonban áldozatokkal járt, nevezetesen két Balázzsal, Megyerivel és Dzsudzsákkal. Mindketten meglehetősen furcsa módon sérültek meg a meccsen: a kapus hirtelen elterült a gyepen, a csapatkapitány pedig a második gól ünneplése közben elesett, és eltörte a csuklóját.

Dzsudzsák az összecsapást követően, már a kórházból a Debrecen közösségi oldalán üzent a csapata szurkolóinak. A mosolygó játékost ábrázoló fotó leírásából kiderül, Dzsudzsákra csuklóműtét várt, és a klub természetesen jobbulást kívánt neki.

Borítókép: (Fotó: Nemzeti Sport/Kovács Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.