Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: FICSAK

17 cikk 1/2 oldal

Most kell küzdenünk, mert még van miért!

Nekünk a családunk és a hazánk az első, és készek vagyunk értük küzdeni – írja Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának elnöke, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjelöltje.

Ringató családi napot tartanak a Millenárison anyák napján

Ezer család énekel – zenés anyák napja a Ringatóval címmel családi napot szervez anyák napja alkalmából a Millenárison a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a Ringató egyesület – jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Apának lenni férfias kihívás

Kétgyermekes édesapaként nap mint nap átélhetem, hogy milyen csoda a gyermek. Sokat köszönhetek nekik, hiszen apaként értem igazán férfivá.

Király Nóra: Nem szabad foglalkozni a bántó véleményekkel

Király Nóra, a Ficsak elnöke, Újbuda alpolgármestere volt az ECHO TV Őszintén című műsorának vendége. Az ötgyermekes édesanya 17 éve politizál, célja, hogy a közösségekért tegyen minél többet. Király Nóra Gazdagréten nevelkedett, azóta is ott él, minden szegletét ismeri. Azonban így sem tud megfelelni mindenkinek, megtanulta, a negatív dolgokkal nem szabad foglalkozni.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …