Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: Fülöp-szigetek

177 cikk 1/18 oldal

Kigyulladt egy komphajó a Fülöp-szigeteken

Kigyulladt egy komp a Fülöp-szigetek déli részén szerdára virradóra, legalább két utas meghalt és több mint száz embert mentettek ki a lángokban álló fedélzetről az arra járó hajók – közölte a parti őrség szóvivője.

Dengueláz-járványt hirdettek ki a Fülöp-szigeteken

Dengueláz-járványt hirdetett kedden a Fülöp-szigeteki egészségügyi minisztérium a betegség gyors terjedése miatt az ország különböző régióiban. A délkelet-ázsiai országban az idén már több mint 600 ember vesztette életét a kórban.

Többen meghaltak a viharos tengerben a Fülöp-szigeteknél

Tizenkilencen meghaltak a viharos tengerben a Fülöp-szigeteknél, a hatalmas hullámok felborítottak három motorcsónakot, 59 utast sikerült kimenteni a vízből, több mint tíz embert pedig keresnek – közölték helyi hatóságok vasárnap.

A rendteremtő

A Fülöp-szigeteken az utóbbi három évben 5300 kábítószert fogyasztót és terjesztőt lőttek le a rendőrök „önvédelemből”. Lehet-e éles töltényekkel megnyerni a drogellenes háborút?
177 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.